Käyttämäsi selain on vanhentunut. Vanhentuneet selaimet ovat tietoturvariski. Sivusto ei välttämättä näy oikein selaimellasi. Lue lisää.

You are using an outdated browser. Outdated browsers are a security risk. This website might not work correctly on your browser. Read more.

Aalto C – 2016

Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoulu järjestää yhteistyössä Helsingin yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitoksen kanssa C-kielisen ohjelmoinnin MOOC -kurssin.

Kurssilla tutustutaan C-ohjelmointikielen perusteisiin ja se vastaa pitkälti Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoulun C-ohjelmoinnin peruskurssia sekä Helsingin yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitoksen C-ohjelmointi -kurssia.

Kurssin voi aloittaa 31.8.2016 asti ja nykyiset osallistujat voivat palauttaa tehtäviä 31.12.2016 asti. Muita aikarajoja tehtäviin liittyen ei ole. Voit siis edetä täysin omaan tahtiisi.

Aiemmasta kokemuksesta riippuen kurssin yhden tehtäväsetin tekemiseen voi arvioida menevän 10-15 tuntia.

Materiaali

Tehtyäsi kaikki asennustoimenpiteet ja rekisteröityäsi käyttäjätunnuksen TestMyCode -palveluun, voit jatkaa materiaalin ja aloittaa kurssin suorittamisen. Onnea kurssille!